Szolgáltatások

A „h4U” masszázs studió szolgáltatásai

A studió szolgáltatásait Sinka Imre képzett és tapasztalt gyógymasszőr, alternatív mozgás- és masszázsterapeuta, reflexológus végzi.

„Mielőtt bejelentkezel nézd át a masszázs abszolút és relatív ellenjavallatait, és ezek figyelembevételével várlak a studióban. Bizonytalanság esetén kérd ki orvosod tanácsát, vagy konzultálj velem.”

TuiNA, a kínai masszázs

  • nyak-váll, hát masszázs: általában 30 perces, célja az egészségmegőrzés, a felső nyaki és karbasugárzó tüneteggyütttesek megszüntetésének egy direkt módja
  • frissítő / relaxáló masszázs: általában 45 perces, célja az egészségmegőrzés mellett kiegészítő eljáráskénti alkalmazása, főként a lábszárak, a combok, a csípők, a derék és a hát, valamint a vállak és a nyak masszírozását tartalmazza.
  • teljes test masszázs: általában 60 – 90 perces, kifejezetten egészségmegőrzés és egészségfejlesztési céllal végezzük, a teljes test elülső és hát felőli oldalát tartalmazza (külön kérésre az arc és a fej masszázsára is kiterjeszthető), valamint néhány perces talpmasszázs is része lehet az eljárásnak.

Reflex talpmasszázs

A talp reflexzónáinak módszeres masszírozása. Részletesebben lásd itt: Talpmasszázs a „h4U”-nál.

Energetizáló mélymasszázs és fascia oldás

Energetizáló mélymasszázs és ízületmanipuláció, amely ötvözi az osteopáthia és a kiropraktika (lágy csontkovácsolás) módszerét. Az izmok, szalagok lazításával – nyújtásával kezdődik, amely helyenként lágy vibráció szerű pulzálással történik. Az izületek kimozgatásával oldhatók bizonyos kontraktúrák, amelyek igen gyakoriak modern korunkban. Számos stressz okozta tünet – fejfájás, hát és derékfájás stb. – szüntethető meg, akár egyetlen kezeléssel.

Holisztikus Nyirokmasszázs

Ez a masszázs a szövetek közti térben rekett folyadék (oedema) elszállítását serkenti, de egészséges emberek számára is nagyszerűen alkalmazható méregtelenítési céllal.

Holisztikus arc és fejmasszázs

Egy olyan holisztikus technika, amelynél a karokon, a nyakon és a fejen futó meridiánok blokkmentesítésével, stimulálásával hatunk a teljes energetikai rendszerre. Ezáltal például a krónikus fejfájás, egyes tüdőbetegségek, szívbetegségek, bizonyos stressz által okozott tüneteggyütesek megszünhetnek, javulhatnak. A masszázs közben a kezelt személy ül vagy fekszik, elegendő ha olyan ruházatban jön, amelynél szabaddá tehető a teljes kar, a nyak és a fej teljes felszine.