Akadálymentes helyen a Misszió Üzletház földszintjén

2022-ben tíz éves a h4U masszázs stúdió. Az elmúlt 10 év megkoronázásaként egy minden igényt kielégítő, lényegesen tágasabb földszinti üzlethelységbe költöztünk a megszokott helyen, a Misszió Üzletházban. A stúdió immár akadálymentesen megközelíthető az üzletház előtti parkolóból akár kerekesszékkel is. Szélesebb bejárat, tágasabb váró tér és hatalmas kezelő helység fogadja az ide érkezőket.

 

 

Nyitva az új hely
Nagy ablak takarja a kezelőt

A bejárati ajtón belépve  egy tágas váró térbe jutunk, ahol Gyömösz, a kis macska társaságában tengerre néző kilátással pihenhetünk a kezelésre várva.

Gyömösz, a bolti cica
Kilátás a tengerre

Az eddiginél tágasabb kezelő helység  központi helyén a masszázs ágy várja eddigi, és leendő vendégeimet.  A kezelő ajtaján belépve az ajtó mögött terül el a már megszokott öltöző hely, míg  a másik végén a  masszőr foglal helyet. Az ágy túloldalán a kezeléshez használt kellékek, anyagok és textilek kaptak helyet. A mosdó felé is innen juthatunk el.

Az ágy, ami rád vár
A lelkes masszőr kipihenve
Több a hely

Próbáljuk minél otthonosabbá varázsolni az új helyet, ami a régi megszokott színvonalú szolgáltatások mellett hamarosan új lehetőségekkel is bővülni fog.