Megszépültünk

2013. január 9-től újra működik a “h4U” masszázs. A nyílászárók felújítása miatt 2 napig zárva lévő üzletben minden szolgáltatás szünetelt. A munkálatok végével egy sokkal szinvonalasabb és esztétikusabb üzlet képe tárul az érkező vendégek elé.

Hosszú idő után a XVIII. kerületi Önkormányzat felújította az Üllői út 344 szám alatti Esztétika Fodrászszövetkezet üzlethelységeinek nyílászáróit. 2013. január 9-én délután a masszázs studio már kinyithatott, bár még nem folyhatott zavartalan szolgáltatás. Még apró munkálatok voltak ugyan a studio előtt és ajtajában, de a masszírozás zavartalan maradt .

Ilyen volt…

A felújítás végül csak január 10-én csütörtökön lett kész, hiszen csak akkor fejeződött be a férfi és a női fodrászat ajtajainak és kirakatainak cseréje. A kozmetika már az előző hét vége felé kinyithatott. Így több mint másfél hét megfeszített munka után ma már zavartalan az üzlet minden szolgáltatásának működése.

A beépített új műanyag hő- és hangszigetelő nyílászárók valóban megfelelnek a modern kor elvárásainak, biztonsági és esztétikai szempontból egyaránt. A biztonságot növelendő új rolókat is kapott az üzlet minden ajtaja, amelyek már elektromosan működnek. Az új szinterezett fémredőnyök növelik a betörés elleni védekezés hatékonyságát is, e-mellett szép látványt nyújtanak az ide érkező vendégeknek.

Ilyen lett